LEEF HET LEVEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT MET MENSEN DIE JE BLIJ MAKEN.

In 2016 zijn wij begonnen met de bouw van het meest duurzame autobedrijf in Nederland, Harrie Arendsen Hengelo B.V.. In slechts een jaar hebben we een verandering doorgevoerd, die we zelf in de wereld willen zien.

Het leek onmogelijk totdat ik niet wist dat het onmogelijk was.
Zo is het eigenlijk gegaan.

Het begon met een droom, een intens verlangen: Een volledig duurzaam gebouw, vergroening van het industrieterrein en circulariteit onder een dak! Verbinding tussen mens en natuur terugbrengen. Een droom, intens verlangen gaat vaak gepaard met intuïtie, diepe overtuiging, (pitbull) vastberadenheid, focus, positief denken en vertrouwen. Zonder dat ik het in de gaten had, heeft dit project mij getransformeerd. Het heeft me geleerd wie ik werkelijk ben. De authentieke Judith leer ik steeds meer kennen. Het heeft mij geleerd wat echt geluk is. Doen waar je blij van wordt met de mensen die je blij maken.

De droom is uitgekomen. We zijn de verandering, die we in de wereld willen zien. We hebben een energie- en CO2 neutraal gebouw met een sedumdak neergezet. We hebben geen gasaansluiting. Er liggen 400 zonnepanelen op het dak. We besparen 1.700.000 ltr kraanwater d.m.v. opvang van hemelwater en een wasstraat die water hergebruikt. We hebben gerecyclede meubels in de woonkamer van o.a. gebruikte textiel stoffen. We hebben straatstenen met granulaat van huisafval. Personeel draagt gerecyclede kleding. Het buitenterrein is voorzien van groenplan. De vloertegels zijn van visnetten met een component van een autoruit (afval).

INN’twente magazine schreef over het realiseren van deze droom:

INN'twente magazine #06

Het project heeft mij in verbinding gebracht met de natuur, met mezelf en met de medemens.

Ik heb kennis gemaakt met de universele intelligentie en de kracht van de natuur. De kracht van onze gedachten. Alles is energie. Napoleon Hill: “De ether waar deze aarde doorheen zweeft, is een vorm van energie. Deze energie vibreert met een onvoorstelbare energie en deze is gevuld met een enorme universele kracht. Deze energie past zich aan aan de aard van de gedachten die we hebben.” Negatieve gedachten hebben lage vibratie. Positieve gedachten hebben hoge vibratie.
Dat wat we voelen trekken we aan. Als we constant met negatieve gedachten in ons hoofd rondlopen, zullen we deze ook in onze werkelijkheid creëren. Je kunt niet op ellende en problemen focussen en een mooi leven willen creëren. Dat is onmogelijk.

Over Judith Arendsen - Leef het leven waar je blij van wordt

Je hebt je eigen werkelijkheid zelf gecreëerd. Nu mag je erin leven.

Ik heb geleerd dat we ook scheppen vanuit een onbewuste stroom die nog niet naar ons bewustzijn is. In ons onbewuste zitten ervaringen opgeslagen waarvan we ons niet meer bewust zijn, maar die we wel in ons energieveld uitzenden. Met andere woorden we trekken nog wel bepaalde situaties aan omdat we het op onbewust niveau nog voelen. Iedereen in je omgeving is je leermeester. Alles wat je triggert in de buitenwereld is de spiegel van je (on)bewuste binnenwereld. Als de ander je ontzettend boos maakt, raakt hij alleen pijn in jou aan. Ik heb geleerd dit bij mezelf om te zetten en te helen. Daarmee verdween de boosheid. Als we de boosheid die in onszelf zit, blijven projecteren op de ander blijven we steeds in het zelfde cirkeltje ronddraaien. Daarvan moeten we ons bewust zijn! Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Verandering in jezelf is noodzakelijk om transformatie in de buitenwereld te veroorzaken.

Je moet eerst ZIJN wat je wilt aantrekken. Dat betekent dat ik veel onbewust aangeleerde gedragspatronen heb moeten ontmantelen en helen. Dit proces heeft me meer en meer in verbinding gebracht met de echte Judith. Het heeft me geleerd dat we onze zelfwaarde niet buiten onszelf kunnen zoeken. Pas als je zelf in je EIGENWAARDE gelooft, zal de buitenwereld je ook als zodanig waarderen. Als je jezelf niet waardig vindt, zal de buitenwereld je niet als waardig behandelen. Als de ander je niet meer kan raken is dat vrijheid.  Vrijheid is geluk.

In dit hele proces heb ik ook de verbinding met de ander gevonden. Iedereen draagt (on)bewust zijn eigen rugzak. Heb compassie voor hun eigen ‘strijd’. Hoe de ander op mij reageert, hoort bij de ander. Mijn taak is mijn waarheid, gevoel met respect uit te spreken. De echte Judith zichtbaar te maken. Je moet, zoals ik net schreef,  eerst jezelf  ZIJN om mensen aan te trekken met wie je op hoge vibratie resoneert. Deze mensen wil je om je heen hebben.

Met deze aangeleerde tools, kun je een prachtige omgeving creëren. Je kunt de verbinding met de medewerkers, familie en vrienden terugvinden. Er zullen mensen uit je omgeving verdwijnen omdat jij verandert en het niet meer resoneert. Maar er komen nieuwe mensen in je omgeving, die je wereld nog mooier maken. Mooier dan je ooit had kunnen denken.

Wil jij de meester van je eigen lot worden en de stuurman van je eigen ziel? Ben jij diegene, die de verbinding durft te zoeken met jezelf en je omgeving?  Je hebt de sleutel zelf in handen. Ik kan je helpen bij het transformeren van jezelf en je bedrijf en/of omgeving.

Samen kunnen we de wereld wat mooier en vriendelijker maken.

Liefs,

Judith Arendsen Logo