LEEF HET LEVEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT MET MENSEN DIE JE BLIJ MAKEN.

In 2016 zijn wij begonnen met de bouw van het meest duurzame autobedrijf in Nederland, Harrie Arendsen Hengelo B.V.. In slechts een jaar hebben we een verandering doorgevoerd, die we zelf in de wereld willen zien.

Het leek onmogelijk voor anderen, behalve voor mij.
Zo is het eigenlijk gegaan.

Het begon met een droom, een intens verlangen: Een volledig duurzaam gebouw, vergroening van het industrieterrein en circulariteit onder een dak! Verbinding tussen mens en natuur terugbrengen. Een droom, intens verlangen gaat vaak gepaard met intuïtie, diepe overtuiging, vastberadenheid, focus, positief denken en vertrouwen. Zonder dat ik het in de gaten had, heeft dit project mij getransformeerd. Het heeft me geleerd wie ik werkelijk ben. De authentieke Judith leer ik steeds meer kennen. Het heeft mij geleerd wat echt geluk is. Doen waar je blij van wordt met de mensen die je blij maken.

De droom is uitgekomen. We zijn de verandering, die we in de wereld willen zien. We hebben een energie- en CO2 neutraal gebouw met een sedumdak neergezet. We hebben geen gasaansluiting. Er liggen 400 zonnepanelen op het dak. We besparen 1.700.000 ltr kraanwater d.m.v. opvang van hemelwater en een wasstraat die water hergebruikt. We hebben gerecyclede meubels in de woonkamer van o.a. gebruikte textiel stoffen. We hebben straatstenen met granulaat van huisafval. Personeel draagt gerecyclede kleding. Het buitenterrein is voorzien van groenplan. De vloertegels zijn van visnetten met een component van een autoruit (afval).

 

 

INN’twente magazine schreef over het realiseren van deze droom:

 

 

 

INN'twente magazine #06

 

Het project heeft mij in verbinding gebracht met de natuur, met mezelf en met de medemens.

Ik heb kennis gemaakt met de intelligentie en de kracht van de natuur. De kracht van onze gedachten. Alles is energie. Negatieve gedachten hebben lage vibratie. Positieve gedachten hebben hoge vibratie. Dat wat we voelen trekken we aan. Als we constant met negatieve gedachten in ons hoofd rondlopen, zullen we deze ook in onze werkelijkheid creëren. Je kunt niet op ellende en problemen focussen en een mooi leven willen creëren. Dat is onmogelijk.

Judith Arendsen

Je hebt je eigen werkelijkheid zelf gecreëerd. Nu mag je erin leven.

Ik heb geleerd dat we ook scheppen vanuit een onbewuste stroom die nog niet naar ons bewustzijn is. In ons onbewuste zitten ervaringen opgeslagen waarvan we ons niet meer bewust zijn, maar die we wel in ons energieveld uitzenden. Met andere woorden we trekken nog wel bepaalde situaties aan omdat we het op onbewust niveau nog voelen. Iedereen in je omgeving is je leermeester. Alles wat je triggert in de buitenwereld is de spiegel van je (on)bewuste binnenwereld. Als de ander je ontzettend boos maakt, raakt hij alleen pijn in jou aan. Ik heb geleerd dit bij mezelf om te zetten en te helen. Verandering in jezelf is noodzakelijk om transformatie in de buitenwereld in gang te zetten.

Met deze aangeleerde tools, kun je een prachtige omgeving creëren. Je leert kijken door een andere bril.

Resoneert dit? Wil je (bedrijfs)advies vanuit een andere invalshoek? Ik informeer je graag over mijn werkwijze en tarieven.

Liefs,

Judith Arendsen Logo Retina