Persoonlijke en zakelijke intuïtieve begeleiding

Zinvol leven, het nieuwe tijdperk dat zich aandient en onze aandacht vraagt.

Wat is de Zin van je eigen leven, je bedrijf? Geeft het jou en/of jouw mensen een zinvol bestaan? Waar staan we elke morgen met z’n allen voor op? Worden wij er nog blij en energiek van? Of is het een overlevingsmechanisme geworden, dat ons leegzuigt?

De Zingeving, daar begint alles! Daar ligt de WAARDE, die het bedrijf, jouw leven aan de wereld bijdraagt. Daar ontstaat ook WAARDE. Het begint nooit bij het verdienen van geld, maar altijd bij de ZINgeving. De Zingeving staat aan de oorsprong van alles. Het bepaalt je succes.

Begeleiding - Judith Arendsen Het is Mensenwerk -1

Persoonlijke intuïtieve begeleiding

Als de leerling gereed is, verschijnt de meester.
Spreken mijn teksten jou aan? Voel je je geroepen uit te reiken naar mij. Twijfel  niet. Je bent klaar voor een volgende stap. Geef gehoor aan je gevoel. Daar ligt het zaad voor verandering.

Het leven oppakken, dat voor jou bestemd is. De wereld weer zien door jouw ogen, niet aangestuurd door de wil van anderen. Is dat je doel, ik help je graag.

 

Zakelijke intuïtieve begeleiding

Geen weg is verkeerd, maar wat is de juiste weg voor jouw bedrijf?

  • Samen een geweldige tijd beleven, die opbrengt?
  • Alleen aan de top en alleen vechten tegen de bierkaai?

Samen vereist moed, kracht en doorzettingsvermogen. We stappen snel weer in de valkuil ‘Ik weet het beter’, maar dat is geen Samen. Samen begint bij jezelf. Het vergt moed om kwetsbaar te zijn, de ander ruimte te geven bij beslissingen, te luisteren i.p.v. te praten, de ander te vertrouwen. Alleen samen BOUW je een mooi waardevol bedrijf. Alleen samen geeft Zin.

Liefs,

Judith Arendsen Logo