Schuif bij mij aan tafel aan!

Thema: van Crisis naar Kans

Herken je het?

Iemand die je kent of jijzelf hebt hekel aan of bent bang voor honden en/of dieren in het algemeen. Je bent op vakantie in een énorm groot vakantiepark, maar juist op jouw terras, ja juist op jouw terras, struinen de dieren rond. Niet bij de ander, maar wél bij jou. 

Wat als het in een bedrijf ook zo werkt. Je trekt alles aan wat je juist niet wilt. Je vraagt je af waarom al die problemen juist jou overkomen. Waarom de vervelende klanten jouw pad kruisen? Waarom jij alle problemen elke dag mag oplossen? Welke uitdaging herhaalt zich in jouw leven? 

Wil je weten hoe je dit juist in je voordeel kunt laten werken. Want als het in het negatieve werkt, werkt het ook in het positieve.

Het enige dat je moet weten, is hoe het werkt. Het is geen hocus pocus maar wetenschappelijk onderbouwd. Wat je aandacht geeft groeit! Dus moeten we leren het juiste aandacht te geven.  

Maak je wel gebruik van al jouw mogelijkheden, je potentieel? Welke kansen laat je liggen? Wat zie je over het hoofd? Laat mij je daarbij helpen!

Ik deel mijn ervaring graag! Ik nodig je uit om bij mij aan tafel aan te schuiven. Ik deel mijn visie, filosofie, werkwijze in een open tafelgesprek. Hoe o.a. vertrouwen, samen, bezieling en zingeving (van een ieder) aan de oorsprong staan van een succesvol bedrijf. Zonder vertrouwen, plezier, geduld, wederzijds respect en wederzijds aanzien geen succes.

Heb jij interesse, meld je snel aan! 

Thema:Van Crisis naar Kans!
Datum:13 juli 2020 10:00 uur in Diepenheim (VOL)
17 augustus 2020 10:00 uur in Diepenheim
18 september 2020 13:00 uur in Reutum
Duur :ongeveer 1,5 uur
Opzet:interactie
Adressen:Centrum van Geluk, Oude Sluisweg 3a in Diepenheim 
Het Rusttheater, Ootmarsumseweg 320, Reutum
Kosten:gratis
Jouw bijdrage:oprechte interesse, openheid, leergierig en tijd
Aantal personen:maximaal 4 i.v.m. persoonlijke aandacht 

Een mooiere wereld begint bij onszelf, binnen onze cirkel van invloed en onze eigen intentie.

Wil je bij mij aan tafel aanschuiven met als thema van Crisis naar Kans?  Mail naar juditharendsen@hetismensenwerk.nl of vul onderstaand contactformulier in en meld je snel aan. 

Er zullen nog meerdere data en andere locaties (o.a. Het Rusttheater in Reutum) volgen. Dus bij interesse, blijf mij volgen! 

Liefs,

Judith Arendsen Logo